Gombás rétes
10 fő részére
Nehézség:
könnyű
hozzávalók
- gomba
- 25 dkg lisztből készült rétestészta
- 30 dkg puha vaj
- petrezselyem
- só
- bors
- 3 db tojás
kenéshez
- olaj
szóráshoz
- zsemlemorzsa
Elkészítés
A töltelék hozzávalóit összekeverjük. A kinyújtott tésztát megkenjük olajjal, megszórjuk zsemlemorzsával, majd a tölteléket rákenjük. Rúddá formáljuk. Tetejét olajjal átkenjük. Előmelegített sütőben közepes hőfokon 35-40 percig sütjük.
A párolt gombát sózzuk, borsozzuk, a tojássárgákkkal és a keményre vert tojásfehérjével elkeverjük.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.